Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

E-bike

Wilt u een kwalitatieve, gloednieuwe E-bike kopen in een gecertificeerde fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé fietsenspeciaalzaak waar u direct terecht kunt voor de aanschaf van uw nieuwe rijwiel. Wij bieden een ruim assortiment aan fietsen, scooters en bijhorende accessoires. Of u nu interesse heeft in een stadfiets, een elektrische fiets of een (motor)scooter: wij zijn uw persoonlijke partner in tweewielers. Ontdek nu direct ons online aanbod!

Wilt u een E-bike kopen in een fietsenzaak in de buurt van Zaandam en Zaandijk?

Wij zijn dé fietsenspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen, repareren én onderhouden gewone fietsen en elektrische fietsen met veel plezier. Tevens zijn wij officiële dealer van welbekende merken als: E-bike das Originale, RIH, Cortina, Dracat, Qwic, MBK, Alpina en Dahon. Woont u in Zaandam of Zaandijk en wilt u een E-bike kopen bij een door RWD erkend bedrijf? Wij helpen u graag met uw koopkeuze. Koopt u een elektrische tweewielerdan ontvangt u sowieso de volgende services:

  • Een aflevering beurt t.w.v. € 30,00
  • Een gratis servicebeurt t.w.v. € 50,00
  • Een gereduceerde derde servicebeurt, voor € 47,50 i.p.v. € 75,00

Koop een E-bike in onze gerenommeerde fietsenhandel

Wilt u direct een E-bike kopen in een gerenommeerde winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is uw persoonlijke fietsspecialist op het gebied van elektrische tweewielers. Wij verlenen persoonlijke service op maat en helpen u graag bij het maken van uw koopkeuze. Bent u geïnteresseerd in de producten uit ons assortiment? Bezoek onze winkel en maak een proefrit. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u mailen naar info@gerardmetz.nl of bellen naar het nummer 075-6871202.

Lees meer

75 resultaten

Sorteer op: