Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

E-bike

 

Wilt u een kwalitatieve, gloednieuwe e-bike kopen in een gecertificeerde fietsenwinkel in Assendelft, in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé fietsenspeciaalzaak waar u zeker uw nieuwe rijwiel vindt. Bekijk ons aanbod online of kom in onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk langs om uw nieuwe e-bike te kopen!

 

Wilt u een e-bike kopen in een fietsenzaak nabij Zaandam en Zaandijk?

Wij zijn dé fietsenspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen, repareren én onderhouden stadsfietsen en elektrische fietsen met veel plezier. Als u bij ons in regio Zaandam een e-bike gaat kopen, leveren wij bovendien diverse services voor het onderhoud van uw elektrische fiets. Zo krijgt u een afleveringsbeurt, een gratis servicebeurt én een in prijs gereduceerde derde servicebeurt. U koopt bij onze RWD-erkende fietsenwinkel fietsen van merken als Cortina , QWIC, E-Bike Das Original, RIH, Van Dijck en Advanced. Wij helpen u graag als u besluit een elektrische fiets aan te schaffen.

 

Koop een e-bike in onze gerenommeerde fietsenhandel

Wilt u direct een e-bike kopen in onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft is uw persoonlijke fietsspecialist. Wij verlenen persoonlijke service op maat. Bent u geïnteresseerd in de tweewielers uit ons assortiment? Bezoek onze winkel en maak een proefrit op de e-bike die u bij ons in regio Zaandam wilt kopen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@gerardmetz.nl of bellen naar het nummer 075-6871202. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

 

Lees meer

45 resultaten

Sorteer op: