Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

E-bike

Wilt u een kwalitatieve, gloednieuwe e-bike kopen in een gecertificeerde fietsenwinkel in Assendelft, in de buurt van Zaandam , Westzaan en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé fietsenspeciaalzaak waar u direct terecht kunt voor de aanschaf van uw nieuwe rijwiel. Wij bieden een ruim assortiment aan fietsen, scooters en bijhorende accessoires. Of u nu interesse heeft in een stadsfiets, een elektrische fiets of een (motor)scooter: wij zijn uw persoonlijke partner in tweewielers. Ontdek nu direct ons online aanbod of kom uw nieuwe e-bike kopen in de buurt van Zaandam of Zaandijk!

Wilt u een e-bike kopen in een fietsenzaak in de buurt van Zaandam, Westzaan, Krommenie en Zaandijk ?

Wij zijn dé fietsenspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen, repareren én onderhouden stadsfietsen en elektrische fietsen met veel plezier. Tevens zijn wij officiële dealer van bekende merken als: Ebike Das Original, RIH, Cortina, Dracat, Qwic, MBK, Alpina en Dahon. Woont u in Zaandam of Zaandijk en wilt u een e-bike kopen bij een RWD-erkend bedrijf? Wij helpen u graag met uw koopkeuze. Koopt u een elektrische tweewieler dan ontvangt u sowieso de volgende services:

  • Een afleveringsbeurt ter waarde van € 30,00
  • Een gratis servicebeurt ter waarde van € 57.50
  • Een in prijs gereduceerde derde servicebeurt, voor € 75.00 in plaats van € 125,00

Koop een e-bike in onze gerenommeerde fietsenhandel

Wilt u direct een e-bike kopen in een gerenommeerde winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft is uw persoonlijke fietsspecialist op het gebied van elektrische tweewielers. Wij verlenen persoonlijke service op maat en helpen u graag bij het maken van uw koopkeuze. Bent u geïnteresseerd in de producten uit ons assortiment? Bezoek onze winkel en maak een proefrit. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u mailen naar info@gerardmetz.nl of bellen naar het nummer 075-6871202.

Lees meer

29 resultaten

Sorteer op: