Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

E-bike onderhoud service in Zaandam

Wilt u uw E-bike afgeven voor onderhoud in een gerenommeerde fietsenwinkel in de buurt van Zaandijk en Zaandam? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé tweewielerspecialist voor heel Noord-Holland. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf en het onderhoud van diverse soorten rijwielen. Of u nu rijdt op een (elektrische) fiets of een (motor)scooter: wij bieden u passende en persoonlijke service. Ontdek de onze diensten!

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Betrouwbare E-bike onderhoud in de buurt van Zaandam en Zaandijk

In ons assortiment vindt u diverse soorten tweewielers: van elektrische fietsen en stadsfietsen tot mamafietsen en mountainbikes. Deze rijwielen verkopen, repareren én onderhouden wij met veel plezier. Daarnaast zijn wij officiële dealer van welbekende merken als: Ebike Das Originale, RIH, Cortina, Dracat, Qwic, MBK, Alpina en Dahon. Het onderhoud van uw E-bike is in onze fietsenspeciaalzaak in de buurt van Zaandam en Zaandijk in goede handen. Wij zijn een door RWD erkend bedrijf, hebben de juiste kennis en expertise in huis en bieden onderhoud voor uw E-bike op maat. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaalservice bij pech en is ook financiering bij ons mogelijk.

Laat het onderhoud van uw E-bike over aan onze experts

In onze fietsenspeciaalzaak in de buurt van Zaandijk en Zaandam kunt u terecht voor de aanschaf en het onderhoud van uw E-bike. Wij bieden persoonlijke service en zorgen ervoor dat uw elektrische fiets in optimale conditie blijft. Heeft u interesse in onze services? U bent van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze winkel. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u mailen naar info@gerardmetz.nl of bellen naar het nummer 075-6871202.