Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

Elektrische scooter

Elektrische scooter

Een elektrische scooter kopen in Zaandam Krommenie Westzaan of Assendelft

Wilt u een elektrische scooter kopen in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Bij Gerard Metz Tweewielerspecialist vindt u de scooter van uw dromen. Wij zijn dé specialist voor (elektrische) fietsen voor heel Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar een elektrische scooter van het merk NIU of Super Soco: wij bieden een ruim aanbod aan hoogwaardige scooters. Bezoek voor het kopen van een E-scooter onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk of ontdek onze modellen online!

Veilig en snel een elektrische scooter kopen in de buurt van Zaandam en Zaandijk

In onze gerenommeerde fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk kunt u gemakkelijk, veilig én snel een elektrische scooter kopen. Wij helpen u met uw koopkeuze en geven persoonlijk advies. Koopt u een elektrische scooter in onze winkel, dan ontvangt u direct de volgende services: een aflevering beurt t.w.v. € 30,00, een gratis servicebeurt t.w.v. € 50,00 en een gereduceerde 3e servicebeurt. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaalservice bij pech én is bij ons financiering mogelijk. Voor het kopen van en het onderhoud van elektrische scooter bent u in onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk aan het juiste adres!

Pronk binnenkort met een populaire, stijlvolle E-scooter

De verkoop van elektrische scooters is de laatste jaren fors gestegen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de prijs-kwaliteitverhouding beter is geworden. Bovendien zijn de E-scooters flink vooruit gegaan wat betreft techniek en design. Met een E-scooter, die u kunt kopen in onze fietsenspeciaalzaak in de buurt van Zaandijk en Zaandam, trekt u direct de aandacht. Het stijlvolle design laat ongetwijfeld alle koppen op de snelweg draaien! In onze fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk helpen wij u graag bij het kopen van uw nieuwe E-scooter.

Bezoek onze tweewielerspeciaalzaak in Noord-Holland!

In onze RWD erkende fietsspeciaalzaak in de buurt van Zaandam en Zaandijk helpen wij u met het kopen van een hoogwaardige E-scooter. In onze fietsenwinkel kunt u terecht voor de mooiste (elektrische) rijwielen, zoals een SYM scooter of een Kymco scooter. Heeft u behoefte aan professioneel koopadvies van onze ervaren experts en/of wilt u een proefritje maken? Kom dan langs in onze E-bike winkel in Zaandijk en laat u verrassen door de vele modellen! Voor meer informatie of vragen mailt u naar info@gerardmetz.nl of belt u 075-6871202.

Lees meer