Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

NIU-scooter

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke, efficiënte en stijlvolle manier van vervoer, dan is een NIU-scooter van Gerard Metz Tweewielerspecialist uit Assendelft een uitstekende keuze. NIU heeft zich snel ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van elektrische scooters, bekend om hun innovatieve design en technologie. Met hun krachtige prestaties en moderne uitstraling onderscheiden NIU-scooters zich nadrukkelijk. Of u nu door stadsverkeer navigeert of een rustige rit op het platteland maakt, met een NIU-scooter bent u zeker van een aangename en duurzame rijervaring.

Wilt u voor een NIU scooter kopen?

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Ontdek de diverse modellen van NIU-scooters

In ons assortiment vindt u diverse modellen van de NIU-scooter, waaronder de populaire NIU MQi+ en de NIU XQi. Elk model biedt een unieke combinatie van stijl, comfort en efficiënte. Hierdoor is er voor iedere rijstijl en behoefte een passende oplossing. Vanaf slechts € 38,- per maand kunt u al eigenaar zijn van een nieuwe NIU-scooter. Als officiële NIU-dealer in de Zaanstreek nodigen wij u uit om een proefrit te maken en zelf het rijden met een elektrische scooter te ervaren. Voor zakelijke klanten is er bovendien een aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, wat een NIU-scooter een nog interessantere optie maakt. De NIU-scooter onderscheidt zich met zijn slimme technologieën en elektrische prestaties, terwijl de Kymco (ook in ons assortiment) uitblinkt in veelzijdigheid en een breed scala aan modellen biedt voor elk type rijder. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw situatie.

Bezoek onze winkel voor een persoonlijke ervaring

Heeft u interesse in een NIU-scooter? Neem eenvoudig contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen. Als erkend tweewielerspecialist bieden wij een uitgebreid assortiment en deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Bezoek onze scooterzaak, maak een proefrit en ervaar zelf de kwaliteit en het rijplezier van een NIU-scooter.

Lees meer

3 resultaten

Sorteer op: