Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Electrische fietsen

Het kopen van een nieuwe electrische fiets, ook wel bekend als e-bike, is niet iets wat u elke dag doet. Het is over het algemeen een wat duurder segment fietsen, waardoor u goed op de hoogte wilt zijn van uw nieuwe aankoop. Bij Gerard Metz helpen we u graag bij het maken van de juiste fiets aankoop.

 

Wat is een electrische fiets?

Een electrische fiets is een tweewieler die naast het bekende fietssysteem ook nog een extra ondersteuning biedt; een electrische motor. De electrische aandrijving kan doormiddel van een voorwiel-, midden of achterwielmotor plaats vinden. Het is de meest populaire fiets van dit moment. Waarom is een e-bike fijn om mee te rijden? Het geeft u net dat extra zetje in de rug. Perfect voor wanneer u elke dag op de fiets naar het werk wilt, en niet compleet vermoeid wilt aankomen. Of wanneer u heerlijke tochten wilt maken in de buitenlucht. Ook is het vervoeren van uw kinderen een stuk gemakkelijker met de trapondersteuningen die e-bikes ondersteunen. Een electrische fiets biedt u meer vrijheid en u zult er meer gebruik van maken, zeker waar u voorheen de auto pakte. Dus naast een gezonde oplossing ook nog een voordelige keuze op langer termijn.

 

Electrische fiets, ebike, e bike of e-bike?

Iedereen kent de verschillende termen van electrische fiets of e-bike door elkaar. E-bike is de term voor het soort type fiets met trapondersteuning. De term e-bike klinkt natuurlijk een stuk moderner dan een electrische fiets. Het maakt niet veel uit, welke term u hiervoor gebruikt, iedereen begrijpt waar het over gaat.

 

Hoe vindt u uw elektrische fiets?

Bij het zoeken naar een nieuwe fiets komen er genoeg punten om rekening mee te houden. Denk aan de motorpositie, de positie van de accu of actieradius; allemaal punten waar rekening mee te houden bij het zoeken naar de juiste electrische fiets. Wilt u meer informatie hierover, helpen onze experts u graag verder. U kunt ons bereiken via 075-6871202 of wees welkom in onze fietsenwinkel in Assendelft.

Lees meer

52 resultaten

Sorteer op: