Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Electrische fietsen

Het kopen van een nieuwe electrische fiets, ook wel bekend als e-bike, is niet iets wat je elke dag doet. Het is over het algemeen een wat duurder segment fietsen, waardoor je goed op de hoogte wilt zijn van je nieuwe aankoop. Bij Gerard Metz helpen we graag bij het maken van de juiste fiets aankoop.

 

Wat is een electrische fiets?

Een electrische fiets is een tweewieler die naast het bekende fietssysteem ook nog een extra ondersteuning biedt; een electrische motor. De electrische aandrijving kan doormiddel van een voorwiel-, midden of achterwielmotor plaats vinden. Het is de meest populaire fiets van dit moment. Waarom is een e-bike fijn om mee te rijden? Het geeft jou net dat extra zetje in de rug. Perfect voor wanneer je elke dag op de fiets naar het werk wilt, en niet compleet vermoeid wilt aankomen. Of wanneer je heerlijke tochten wilt maken in de buitenlucht. Ook is het vervoeren van je kinderen een stuk gemakkelijker zijn met trapondersteuningen die e-bikes ondersteunen. Een electrische fiets biedt je meer vrijheid en je zult er meer gebruik van maken waar je voorheen de auto pakte. Dus naast een gezonde oplossing ook nog een voordelige keuze op langer termijn.

 

Elektrische fiets, ebike, e bike of e-bike?

Iedereen kent de verschillende termen van electrische fiets of e-bike door elkaar. E-bike is de term voor het soort type fiets met trapondersteuning. De term e-bike klinkt natuurlijk een stuk moderner dan een electrische fiets. Het maakt niet veel uit, welke term je hiervoor gebruikt, iedereen begrijpt waar het over gaat.

 

Hoe vindt je jouw elektrische fiets?

Bij het zoeken naar een nieuwe fiets komen er genoeg om rekening mee te houden. Denk aan de motorpositie, de positie van de accu of actieradius; allemaal punten waar rekening mee te houden bij het zoeken naar de juiste electrische fiets. Wil je meer informatie hierover, helpen onze experts jou graag verder. Je kunt ons bereiken via 075-6871202 of wees welkom in Assendelft.

Lees meer

19 resultaten

Sorteer op: