Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

Een Kymco-scooter kopen in de buurt van Zaandijk

Wilt u een Kymco-scooter kopen in een fietsenwinkel in Assendelft in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé winkel voor heel Noord-Holland. Wij verkopen én repareren alle soorten scooters en andere tweewielers. Ons assortiment is rijk aan rijwielen van de beste merken: van Kymco en Piaggo tot Cortina en Vespa, u vindt het allemaal in onze winkel. In onze webshop ziet u een tipje van de sluier van ons uitgebreide aanbod. Op welke scooter of fiets rijdt u binnenkort?

Wilt u snel en veilig een Kymco scooter kopen bij onze fietsenwinkel?

Maak een afspraak

Een Kymco-scooter kopen van kwaliteit

Een originele Kymco-scooter koopt u snel en gemakkelijk bij onze tweewielerspecialist. De scooter heeft een strakke look en is beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Welk model u ook kiest: u bent verzekerd van een gloednieuwe, gecontroleerde scooter. Wij zijn een RWD-erkend bedrijf en bieden u voor, tijdens en na de aankoop de beste services. Ongeacht het soort tweewieler u koopt, ontvangt u de volgende services:

  • Een afleveringsonderhoudsbeurt ter waarde van € 30,00
  • Een gratis servicebeurt ter waarde van € 50,00
  • Een in prijs gereduceerde derde servicebeurt, voor € 47,50 in plaats van € 75,00

Koopt u een trendy Kymco-scooter, dan ontvangt u bovendien drie jaar garantie, ongeacht het aantal gereden kilometers. Ook kunt u in de toekomst kosteloos gebruikmaken van onze ophaalservice bij pech en helpen we u bij het onderhoud van uw e-bike of scooter.

Bezoek onze tweewielerspeciaalzaak in Noord-Holland!

Wilt u een echte, originele Kymco-scooter kopen bij een erkende speciaalzaak? Voor het kopen van een elektrische scooter of motorscooter bent u in onze winkel op de juiste plek. Heeft u behoefte aan professioneel aankoopadvies van onze ervaren experts of wilt u een proefritje maken? Kom dan langs in onze scooterzaak in Assendelft, nabij Zaandijk, en laat u verassen door de vele modellen! Voor meer informatie of vragen mailt u naar info@gerardmetz.nl of belt u naar 075-6871202.

Lees meer

5 resultaten

Sorteer op: