Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

QWIC fiets kopen Assendelft

Op zoek naar een elektrische fiets van QWIC in Assendelft?

Gerard Metz is dé specialist in Assendelft op het gebied van elektrische fietsen van QWIC. Een stoere elektrische fiets voor woon-werkverkeer of juist een sportieve E-bike voor recreatief gebruik. Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en stijlvolle uiterlijk wordt de automobilist verleid vaker de elektrische fiets te pakken. QWIC elektrische fietsen zijn meermalen als beste getest. Bij Gerard Metz in Assendelft ben je verzekerd van het juiste advies en goede service. De tweewielerspecialist wordt gezien als dé QWIC fietsen dealer van Assendelft.


Waarom een elektrische fiets van QWIC?

Niet elke fietser is hetzelfde, daarom biedt QWIC verschillende elektrische fietsen aan. QWIC heeft stijlvolle moderne elektrische fietsen in verschillende prijsklassen en voor ieder gebruik. Zo is er altijd een E-bike die bij jou en jouw gebruik past. Het gebruik van de elektrische fiets is immers van invloed op de keuze voor onder andere de accucapaciteit, motorpositie en aandrijfsysteem. Voor het juiste advies bij het kopen van een QWIC-fiets in Assendelft moet je bij Gerard Metz zijn. Ieder jaar brengt QWIC een nieuwe collectie die wordt verdeeld onder 4 series. Iedere serie heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Het fietsenmerk weet namelijk dat niet iedere fietser dezelfde behoefte heeft. Alle QWIC-fietsen hebben een verschillende motor, echter zijn ze wel allemaal voorzien van een accu met li-ion accucellen die beschermd zijn tegen zowel zelf- als diepteontlading. Het wordt dan ook de meest betrouwbare accu op de markt genoemd. De vier verschillende series worden hieronder toegelicht
 

QWIC Performance

De QWIC performance series bestaat uit E-bikes die zijn gemaakt voor veeleisende en sportieve gebruikers. Deze E-bikes worden gekenmerkt door een krachtige trapondersteuning, hoogwaardig frame en ongekend comfortabele fietsprestaties.
 

Premium

De Premium series van QWIC staan bekend om het ultieme comfort. Bij deze hoogwaardige en moderne elektrische fietsen staan design en comfort voorop. Binnen de series is er een grote keuze tussen verschillende modellen en motoren op de modellen. Niet geheel onbelangrijk, in 2017 is de QWIC Premium N7.1 door de ANWB verkozen tot beste elektrische fiets van het jaar.
 

Trend

De Trend series heeft erg veel weg van de Premium, echter is dit een voordeligere uitvoering. De QWIC Trend bestaat ook uit meerdere modellen en is dankzij de zeer krachtige middenmotor, alom geprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met wielmotor en gesloten kettingkast geschikt voor een allround gebruik.
 

Compact

Tot slot is er nog de QWIC Compact Series. Een elektrische fiets met de gemakken van een traditionele vouwfiets. De QWIC Compact is uiterst geschikt als vervoer binnen de drukke binnenstad, en makkelijk om mee te reizen. Bovendien komt hier bij dat de dubbel geveerde voorvork, 7 versnellingen en digitale display met 8 standen een uniek fietscomfort bieden.

 

Voordelen van QWIC-fiets

  • Betaalbaar
  • Diverse modellen, voor iedere rijstijl
  • Meermalen gekozen als Beste elektrische fiets
  • Meest betrouwbare accu op de markt
  • De nieuwste accutechnologie biedt een bereik tot maar liefst 220 km. Hierdoor hoeft de accu niet dagelijks opgeladen te worden en is hij uitermate geschikt voor hogere snelheden, veelvuldig gebruik en langere afstanden.

 

QWIC-fiets aanbiedingen

Zie de actuele prijzen voor het aanschaffen van een elektrische fiets van QWIC bij Gerard Metz via deze link.