Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Een Nederlandse e-bike van QWIC koopt u in regio Zaandam

Voor een mooie e-bike van QWIC komt u langs in onze fietsenwinkel nabij Zaandijk en Zaandam, of in de webwinkel. De fiets is natuurlijk een typisch Nederlands product, maar deze is wel steeds moderner geworden. Het resultaat hiervan is de e-bike van het typisch Nederlandse merk QWIC, die te koop is bij Gerard Metz Tweewielerspecialist, in de buurt van Zaandijk en Zaandam. De e-bike van dit merk ziet er stoer, maar toch ook stijlvol uit.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Voor iedereen een e-bike van QWIC bij onze fietsenwinkel nabij Zaandijk en Zaandam

In onze fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk is er voor iedereen een e-bike van QWIC of een ander hoogwaardig merk, zoals Das Original of RIH. Van QWIC is er een stoere fiets voor zowel dames als heren. De fietsen kunnen goed tegen een stootje en zijn ideaal voor veelvuldig gebruik. Daardoor zijn de fietsen ideaal voor woon-werkverkeer. De batterij gaat lang genoeg mee voor een lange fietstocht, zodat u een goede ondersteuning hebt voor een fietstocht op alle ondergronden, ook als u bijvoorbeeld heuvelop gaat. Fietst u ook graag in het buitenland, als u op vakantie bent? Ook dan is een e-bike van QWIC, te koop bij Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft, nabij Zaandijk en Zaandam, ideaal. De sterke batterij kan ook fietstochtjes in de bergen bijvoorbeeld makkelijk aan.

Laat u adviseren

Zou u ook graag een elektrische fiets willen aanschaffen? Het liefst zo’n stoere e-bike van QWIC? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Assendelft nabij Zaandijk en Zaandam. Onze ervaren specialisten adviseren u dan graag. Weet u al welke fiets u wilt bestellen, dan kan dit eenvoudig in de webshop. Heeft u eerst nog vragen, bel dan naar 075-6871202 of stuur een e-mail naar info@gerardmetz.nl.