Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

De beste Das Original fiets koopt u nabij Zaandam

Wanneer u een e-bike wilt kopen, is het aan te raden om te kiezen voor een fiets van het merk Das Original, die te koop is bij Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft, nabij Zaandam en Zaandijk. De elektrische fietsen van dit hoogwaardige merk zijn in verschillende tests als de best geteste fietsen uit de bus gekomen. Dit komt vooral door hun prettige zit en de hoge mate van veiligheid. Hierdoor voelen fietstochten op een e-bike van Das Original altijd heerlijk.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Een Das Original e-bike uit regio Zaandam is er voor alle fietstochten

Dit zijn echt fietsen voor heerlijke lange fietstochten door de natuur. Fietst u graag in de duinen, dan zijn de elektrische fietsen van Das Original, te koop in onze winkel nabij Zaandam en Zaandijk, de ideale e-bikes. Deze fietsen zijn voorzien van een sterke batterij, die ontzettend lang meegaat. Daardoor zijn de fietsen zeer populair. Met deze fietsen fietst u moeiteloos iedere dag naar het werk, maar ook op vakantie of in het weekend fietst u heerlijke lange fietstochten op een e-bike van Das Original, uit de winkel van Gerard Metz Tweewielerspecialist uit Assendelft, niet ver van Zaandam en Zaandijk. Wanneer komt u bij ons een vrijblijvende proefrit maken, op een e-bike die bij u past?

Kom langs in onze winkel of koop uw nieuwe fiets online

Wilt u ook zo’n hoogwaardige e-bike van Ebike Das Original, kom dan langs in onze winkel in Assendelft, niet ver van Zaandam en Zaandijk. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan zijn al onze e-bikes en andere soorten fietsen ook verkrijgbaar in onze webshop. Dit geldt dus ook voor fietsen van andere hoogwaardige merken, zoals RIH of QWIC. Heeft u vragen voordat u uw nieuwe fiets aanschaft? Bel dan naar 075-6871202 of stel uw vragen door een e-mail te sturen naar info@gerardmetz.nl.