Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Koop uw ideale RIH-fiets nabij Zaandam en Zaandijk

Het relatief onbekende merk RIH heeft voor iedereen de ideale fiets, en u kunt deze eenvoudig aanschaffen bij Gerard Metz Tweewielerspecialist uit Assendelft, nabij Zaandam en Zaandijk. Dit merk heeft mooie en stevige fietsen. Dit zijn stadsfietsen, maar ook voor mooie e-bikes van RIH, zoals de populaire RIH Omega 3 elektrische fiets, die meestal op voorraad is bij onze fietsenwinkel nabij Zaandam en Zaandijk, kunt u bij ons terecht.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Daarom kiest u voor een RIH-fiets bij onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk

De fietsen van RIH zijn altijd van stevige kwaliteit, zoals de populaire Omega 3-fiets, die ook verkrijgbaar is in onze winkel in de buurt van Zaandam. Daardoor is deze fiets zeer geschikt voor allerlei doeleinden. U kunt er elke dag mee naar het werk fietsen, maar ook als u graag af en toe lange fietstochten maakt, is een RIH-fiets die u nabij Westzaan koopt ideaal. Fietst u tijdens die lange fietstochten graag door de duinen, of gaat u graag op fietsvakantie en fietst u dan graag door de bergen, dan is een e-bike zoals de RIH Omega 3 de ideale optie. Veel van deze fietsen zijn te vinden in onze winkel in Assendelft, nabij Zaandijk en Zaandam, of in onze webshop. Hier worden alle fietsen uitgebreid beschreven, zodat u eenvoudig zelf uw keuze maakt uit onze vele prachtige fietsen, zoals de RIH Omega 3.

Kom langs voor goed advies

Wilt u een nieuwe fiets aanschaffen in de buurt van Zaandam, bijvoorbeeld de Omega 3 van RIH? Maar weet u niet welke fiets het best bij u past? Ontdek dan het ruime assortiment, waarin u ook fietsen van merken als Das Original, QWIC en Cortina vindt. Kom langs in onze e-bike winkel in Assendelft, dan adviseert één van onze vriendelijke medewerkers u graag, en kunt u ook een aantal van onze fietsen uitproberen. Weet u al welke fiets u wilt aanschaffen, dan kan dat doen in onze webshop. Heeft u eerst een informatievraag, neem dan contact met ons op. U kunt dan bellen naar 075-6871202 of stuur uw vragen per e-mail naar info@gerardmetz.nl.