Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Ontdek alle fietsen van deze fietsenwinkel nabij Zaandam en Zaandijk

Als uw fiets echt aan vervanging toe is, gaat u langs bij dé fietsenwinkel in de omgeving van Zaandijk en Zaandam om een nieuwe te kopen. Deze fietsenwinkel is Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft, waar u verschillende fietsen van allerlei merken vindt. U vindt in ons ruime aanbod e-bikes, stadsfietsen en ook kinderfietsen. Zo is kan iedereen, in iedere situatie, bij ons vlak bij Zaandam de juiste fiets kopen.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

U kunt een fiets van deze merken kopen in onze fietsenwinkel nabij Zaandijk en Zaandam

U vindt niet alleen veel verschillende fietsen in onze fietsenwinkel, maar u kunt in Assendelft, nabij Zaandijk en Zaandam, ook terecht voor fietsen van bekende en onbekende merken. Ook kunt u bij ons terecht voor zowel stadsfietsen, kinderfietsen als elektrische fietsen. Onze elektrische fietsen hebben een goede batterij voor lange fietstochten. Voor zowel stadsfietsen als elektrische fietsen hebben wij modellen van de meest bekende merken. Wilt u bij ons in regio Zaandam een fiets kopen? Dan vertellen wij u graag welke merken u bij ons kunt vinden:

U kunt bovendien bij ons terecht voor het onderhoud van uw e-bike. Wij repareren uw scooter of fiets namelijk graag voor u. Heeft u last van pech onderweg? Dan kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice.

Bekijk alle fietsen in onze showroom

Als u benieuwd geworden bent naar onze fietsen, kunt u ze bekijken in onze fietsenwinkel in de buurt van Zaandijk en Zaandam, namelijk in Assendelft. U kunt vooraf natuurlijk uw vragen stellen door te bellen naar 075-6871202 of door een e-mail te sturen naar info@gerardmetz.nl. Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met deskundig advies. Ze vertellen u alles over de beste fietsen van Zaandam en omstreken en adviseren u graag over het kopen van de beste fiets in uw situatie.