Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Kies uit de vele tweewielers in de buurt van Zaandam

Bij Gerard Metz Tweewielerspecialist in Assendelft, niet ver van Zaandam en Zaandijk, vindt u de mooiste fietsen van hoogwaardige kwaliteit. U vindt hier namelijk allerlei stadsfietsen en elektrische fietsen. Dit zijn fietsen van bekende merken zoals Cortina, maar ook onbekendere topmerken als RIH en Dracat zijn te vinden in onze winkel én in onze webshop.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Tweewielers voor alle situaties vindt u nabij Zaandam

Of u nu iedere dag naar uw werk fietst, of in uw vrije tijd juist graag fietst langs de Hollandse bollenvelden, u vindt altijd een mooie nieuwe fiets bij dé specialist in tweewielers in de buurt van Zaandam. Voor langere afstanden, of fietstochten in een heuvelachtige omgeving, kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de beste elektrische fietsen. Wanneer u kiest voor een e-bike kunt u terecht in onze winkel in Assendelft. Hier vindt u fietsen van bekende merken als RIH, die een aantal jaren geleden de populaire Omega 3-fiets op de markt heeft gebracht.

Kom langs in de winkel of webshop

Bent u benieuwd welke tweewielers, zoals fietsen en scooters van Kymco en SYM, wij momenteel op voorraad hebben, kom dan eens langs in onze winkel nabij Zaandam. Heeft u eerst nog vragen, neem dan contact met ons op via 075-6871202 of e-mail ons op info@gerardmetz.nl.