Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

SYM scooter

 

Wilt u een hoogwaardige, gloednieuwe SYM-scooter kopen bij een gecertificeerde fietsenwinkel in de buurt van Zaandam? Gerard Metz Tweewielerspecialist biedt een uitgebreid aanbod aan diverse soorten fietsen: van elektrische fietsen tot motorscooters. Wij zijn de officiële dealer van welbekende merken als Ebike Das Original, RIH, Cortina, Dracat, Qwic, MBK, Alpina en Dahon. Ontdek ons online aanbod of kom direct langs in onze winkel in Assendelft en scoor direct uw nieuwe SYM-scooter!

Een SYM-scooter kopen in een erkende Scooterwinkel in regio Zaandam

Wij zijn uw partner in tweewielers en bieden een groot assortiment aan scooters en fietsen van de allerbeste merken. Zo vindt u onze winkel hoogwaardige scooters van merken als Kymco, Piaggo, Sym en Rieju Bye-bike. Wilt u een SYM-scooter uitproberen in een fietsenwinkel in Assendelf, in de omgeving van Zaandam en Zaandijk? Wij bieden u optimale service en begeleiden u persoonlijk tijdens uw aankoopproces. Koopt u een scooter in onze winkel, dan ontvangt u verschillende services zoals een afleverbeurt en een tweede check. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaalservice bij pech. Hoe dan ook bent u na de aankoop van uw SYM-scooter altijd verzekerd van de beste service in de omgeving van Zaandam en Zaandijk.

Bezoek onze tweewielerspeciaalzaak!

Wij zijn de tweewielerspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen én repareren alle soorten fietsen: van e-bikes tot motorscooters. Ook helpen wij u met het onderhoud van uw elektrische fiets of scooter. Heeft u behoefte aan professioneel koopadvies van onze ervaren experts en/of wilt u een proefritje maken? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Assendelft en bestel uw nieuwe SYM-scooter! Voor meer informatie of vragen mailt u naar info@gerardmetz.nl of belt u naar 075-6871202.

Lees meer

4 resultaten

Sorteer op: