Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft

Kymco scooter

Wilt u een Kymco-scooter kopen in een fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé fietsenwinkel voor heel Noord-Holland. Wij verkopen én repareren alle soorten fietsen en andere tweewielers: van elektrische fietsen en bromfietsen tot scooters en motorscooters. Ons assortiment is rijk aan rijwielen van de beste merken: van Kymco en Piaggo tot Cortina en Vespa, u vindt het allemaal in onze winkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk. In onze webshop ziet u een tipje van de sluier van ons uitgebreide aanbod. Op welke scooter of fiets rijdt u binnenkort?

Een Kymco-scooter kopen in een gerenommeerde scooter store in regio Zaandijk

Een originele Kymco-scooter koopt u snel en gemakkelijk bij onze tweewielerspecialist, gevestigd in Assendelft, in de buurt van Zaandam en Zaandijk. De scooter heeft een strakke look en is beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Welk model u ook kiest: u bent verzekerd van een gloednieuwe, gecontroleerde scooter. Wij zijn een RWD-erkend bedrijf en bieden u voor, tijdens en na de aankoop de beste services. Ongeacht het soort tweewieler u koopt, ontvangt u de volgende services:

  • Een afleveringsonderhoudsbeurt ter waarde van € 30,00
  • Een gratis servicebeurt bij 500km ter waarde van € 75,00
  • Gratis ophaalservice bij Pech onderweg tijdens openingstijden

Koopt u een trendy Kymco-scooter, dan ontvangt u bovendien drie jaar garantie, ongeacht het aantal gereden kilometers. Ook kunt u in de toekomst kosteloos gebruikmaken van onze ophaalservice bij pech en helpen we u bij het onderhoud van uw e-bike of scooter.

Bezoek onze tweewielerspeciaalzaak in Noord-Holland!

Wilt u een echte, originele Kymco-scooter kopen bij een erkende fietsspeciaalzaak in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Voor het kopen van een elektrische scooter of motorscooter bent u in onze winkel op de juiste plek. Heeft u behoefte aan professioneel aankoopadvies van onze ervaren experts of wilt u een proefritje maken? Kom dan langs in onze e-bike winkel in Assendelft, nabij Zaandijk, en laat u verassen door de vele modellen! Voor meer informatie of vragen mailt u naar info@gerardmetz.nl of belt u naar 075-6871202.

Lees meer

5 resultaten

Sorteer op: