Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Kymco scooter

Wilt u een Kymco scooter kopen in een fietsenwinkel in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé tweewielerspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen én repareren alle soorten fietsen: van elektrische fietsen en bromfietsen tot scooters en motorscooters. Ons assortiment is rijk aan rijwielen van de beste merken: van Kymco en Piaggo tot Cortina en Vespa. In onze webshop ziet u een tipje van de sluier van ons uitgebreide aanbod. Op welke scooter rijdt u binnenkort?

Een Kymco scooter kopen in een gerenommeerde E-bike store in Zaandam

De door ons  meest verkochte scooter in Westzaan en Krommenie is de Kymco New People S

Een originele Kymco scooter koopt u snel en gemakkelijk bij onze fietsenwinkel, gevestigd in de buurt van Zaandam en Zaandijk. De scooter heeft een strakke look en is beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Welk model u ook kiest: u bent verzekerd van een gloednieuwe, gecontroleerde scooter. Wij zijn een door RWD erkend bedrijf en bieden u voor, tijdens en na de aankoop de beste services. Ongeacht het soort tweewieler u koopt, ontvangt u de volgende services:

  • Een aflevering beurt t.w.v. € 30,00
  • Een gratis servicebeurt t.w.v. € 50,00
  • Een gereduceerde 3e servicebeurt, voor € 47,50 i.p.v. € 75,00

Koopt u een trendy Kymco scooter, dan ontvangt u bovendien drie jaar garantie, ongeacht het aantal gereden kilometers. Ook kunt u in de toekomst kosteloos gebruikmaken van onze ophaalservice bij pech en helpen we u bij het onderhoud van uw scooter.

Bezoek onze tweewielerspeciaalzaak in Noord-Holland!

Wilt u een echte, originele Kymco scooter kopen in een erkende fietsspeciaalzaak in de buurt van Zaandam en Zaandijk? Voor het kopen van een elektrische scooter of motorscooter bent u in onze winkel op de juiste plek. Heeft u behoefte aan professioneel koopadvies van onze ervaren experts en/of wilt u een proefritje maken? Kom dan langs in onze E-bike winkel in Zaandijk en laat u verassen door de vele modellen! Voor meer informatie of vragen mailt u naar info@gerardmetz.nl of belt u 075-6871202.

Lees meer

8 resultaten

Sorteer op: