Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Stadsfietsen

Bijna iedereen heeft een stadsfiets

De eerste keren, onthoudt iedereen; de eerste keer dat u verliefd werd, de dag dat u uit huis ging wonen en natuurlijk ook de eerste stadsfiets die u kreeg toen u naar de middelbare school ging! De stadsfiets is de meest populaire fiets in heel Nederland. Dit model wordt gebruikt in allerlei soorten en maten, vandaar het uitgebreide aanbod op Gerardmetz.nl. Onze stadsfietsen komen met veel of weinig versnellingen, met een moderne look of juist in een klassiek formaat, met of zonder bagagedrager; wij hebben zeker een stadfiets naar uw wensen.

 

Het fijne van een stadsfiets is dat u er weinig onderhoud aan heeft, ze zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Deze fietsen gaan jarenlang mee en helpen u aan kilometers plezier.

 

Stadsfiets kopen Assendelft

Bijna ieder merk heeft stadfietsen in haar assortiment, vandaar dat wij er veel aanbieden bij Gerardmetz.nl. De meest verkochte merken kunt u hieronder terug vinden. Wilt u meer informatie over een model, helpen onze experts u graag verder. U kunt ons bereiken via 075-6871202 of wees welkom in onze fietsenwinkel in Assendelft.

Lees meer

29 resultaten

Sorteer op: