Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Elektrische fiets onderhoud service in Zaandam

Heeft u een elektrische fiets, is het de hoogste tijd voor onderhoud en bent u op zoek naar een fietsspeciaalzaak in Zaandam? Gerard Metz Tweewielerspecialist is dé E-bike winkel waar u terecht kunt voor het onderhouden diverse soorten rijwielen. Of u nu rijdt op een (motor)scooter, een elektrische fiets of een ‘simpele’ tweewieler: wij bieden u de beste en bovenal passende service. Ontdek nu direct onze producten en onze diensten!

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Lever uw elektrische fiets af voor onderhoud in onze fietsenwinkel in Zaandam

Wij zijn de tweewielerspecialist voor heel Noord-Holland. Wij verkopen én repareren alle soorten fietsen: van elektrische fietsen tot mamafietsen. In onze fietswinkel in Zaandam nemen wij als tweewielerspecialist de regie over het onderhoud van uw elektrische fiets. Te allen tijde is uw E-bike bij ons in de juiste handen. Ongeacht het voertuig dat u bij ons koopt, u ontvangt voor, tijdens en na uw aankoop persoonlijke service. Bij de aankoop van een tweewieler ontvangt u in ieder geval de volgende services:

  • Een aflevering beurt t.w.v. € 30,00
  • Een gratis servicebeurt t.w.v. € 50,00

Leg het onderhoud van uw E-bike in onze handen

In onze fietsenspeciaalzaak in Zaandam kunt u terecht voor de aanschaf en het onderhoud van uw elektrische fiets of scooter. Wij bieden persoonlijke service en beschikken bovendien over een ophaalservice bij pech. Bezoek onze fietswinkel voor persoonlijk advies en/of het maken van een proefritje. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u mailen naar info@gerardmetz.nl. Ook zijn we bereikbaar via het nummer 075-6871202.