Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Sportieve Fietsen

Wilt u een sportieve fiets kopen om op heerlijke lange dagen op rond te fietsen? Bij Gerard Metz hebben we voor iedereen een geschikte sportieve fiets, zowel voor dames als voor heren. Verplaats uzelf van A naar B met een sportieve fiets tijdens uw volgende vakantie, of voor de hele dag door de stad fietsen met volle tassen of juist een mooi hybride fiets die een stadsfiets en sportieve fiets perfect combineert. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze expert helpen u graag verder bij uw zoektocht naar uw perfecte sportieve fiets.

 

Hoe kiest u uw sportieve fiets uit?

Waar begint u uw zoektocht naar de beste fiets voor u? Er komen best wel een aantal vragen bij het uitkiezen van de perfecte sportieve fiets. Denk maar eens aan hoeveel versnellingen u nodig heeft voor heuveltochten of hoeveel bruggen u dagelijks tegen komt op uw fietstocht van werk? Welk zadel zit het lekkerst? Heeft u een sportieve bui in het weekend en wilt u een lange tocht maken op een stoere fiets? Voor al deze vragen hebben wij een antwoord en de perfecte fiets op voorraad.

 

Kom langs en test één van onze sportieve fietsen

Wilt u graag een sportieve fiets testen? Dat kan in onze fietsenwinkel in Assendelft. Wilt u meer informatie hierover, helpen onze experts u graag verder. U kunt ons bereiken via 075-6871202.

 

 

Lees meer

13 resultaten

Sorteer op: