Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Rieju Bye Bike Rieju ByeBike ( v/a € 37.- p/m )

€ 1.849,00

Beschrijving

De RIEJU BYE BIKE brom- en snorfietsen treffen meerdere doelen in één keer, ze zijn praktisch en economisch, uiterst plezierig om mee te rijden en hebben een sublieme wegligging.

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie uitgangspunten van de BYE BIKE gedachte voor deze modellen. Modellen die het beste van twee werelden combineren: eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de nieuwste scooters. Met de BYE BIKE zijn deze twee uitgangspunten samengesmeed vanuit het niets om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen.

De BYE BIKE rekent niet alleen af met alle traditionele brom-/snorfietsen qua design maar vooral vanwege de toegepaste hedendaagse technologieën zoals nog niet eerder toegepast binnen dit segment. Een modern uiterst krachtig eigen BYE BIKE motorblok met gescheiden automatisch smeersysteem, gevat in een robuust frame, een lichtgewicht met zelfs een 12 Volt aansluiting om bijvoorbeeld de GSM op te laden, waardoor de BYE BIKE zich volledig kan meten met iedere moderne scooter.
Interesse?

Specificaties

Gereserveerd 0
Kassagroep F
Kassasubgroep -1
Kleur Zwart
Modeljaar 2019
Nieuw/Gebruikt Nieuw