Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

NIU NQi-S

€ 2.999,00

Beschrijving

De NIU NQi elektrische scooter biedt u 80 kilometer rijplezier met slechts één oplaadbeurt. De NIU NQi (voorheen Niu N1) maakt gebruik van de nieuwste lithium-ion accu die geproduceerd is door Panasonic. De accu is super licht en daardoor gemakkelijk mee te dragen voor opladen thuis of kantoor.

NIU e-scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

De NIU NQi elektrische scooter is voorzien van een 60V-29Ah / 1500 w lithium-ion accu en voldoet aan de Euro 4 milieunorm. Op het batterijpakket krijgt u twee jaar garantie.

Met de NIU app voor Android en iOs apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

De ontwerpfilosofie van NIU is absoluut 'less is more'. Het ontwerp van de NIU scooters is elegant en simpel, hun technologie krachtig en geavanceerd. Dit is niet voor niets de best verkopende elektrische scooter van dit moment.

De NIU NQi1 is een uitlopend model en wordt vervangen door de NQi1s Lite en NIU NQi1 Sport versie, welke beide voldoen aan de Euro5 norm.
Interesse?

Specificaties

Gereserveerd 0
Kassagroep F
Kassasubgroep -1
Kleur Mat Zwart
Modeljaar 2020
Nieuw/Gebruikt Nieuw