Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
RWD erkend
Ophaalservice bij pech
Erkend leerberdijf

Een elektrische fiets uit de buurt van Zaandam

Steeds meer mensen maken hun fietstochten op een elektrische fiets die u aanschaft bij een goede fietsenwinkel in de buurt van Zaandam. Deze goede fietsenwinkel is Gerard Metz Tweewielerspecialist uit Assendelft. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan stadsfietsen en kinderfietsen, maar u vindt in onze webshop of winkel nabij Zaandam ook zeker uw nieuwe elektrische fiets.

Maak een afspraakBekijk het aanbod

Een elektrische fiets uit regio Zaandam is onmisbaar voor fanatieke fietsers

Fietst u dagelijks naar uw werk of maakt u vaak andere lange fietstochten, misschien wel in een heuvelachtig gebied? Dan is een elektrische fiets onmisbaar. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische fiets van het Nederlandse merk QWIC, dat robuuste fietsen maakt die geschikt zijn voor zware omstandigheden. Deze bijzondere elektrische fiets is gewoon te koop in onze fietsenwinkel in Assendelft, niet ver van Zaandam.

Laat u adviseren

Zou u een elektrische fiets willen aanschaffen? Maar heeft u nog wat advies nodig? Kom dan langs in onze winkel in Assendelft, nabij Zaandam, waarin u een ruime keuze heeft als u een elektrische fiets wilt kopen. Dit kan overigens ook online. Heeft u eerst nog vragen? Bel dan naar 075-6871202 of stuur een e-mail naar info@gerardmetz.nl. Wij voorzien u dan graag van persoonlijk advies.