Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
Dorpsstraat 367, 1566 BD, Assendelft
logo-gerardmetz

Qwic Premium Mn330 Fem M Graphite Grijs

€ 2.899,00

Beschrijving

De QWIC MN330 Premium damesfiets is een elegante elektrische fiets en combineert comfort met een krachtige ondersteuning. Dankzij het traploos schakelen van NuVinci met 330% schakelbereik biedt de e-bike ten alle tijden de juiste weerstand. De geheel omsluitende kettingkast zorgt ervoor dat de e-bike minimaal onderhoud vergt. Tot slot is de Premium MN330 uitgevoerd met hydraulische velgremmen, verstelbare stuurpen, luxe dubbelgeveerde voorvork en verende zadelpen voor comfortabele rijeigenschappen.

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose (90Nm) is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De middenmotor is de afgelopen jaren geperfectioneerd voor gebruik binnen het topsegment e-bikes. De door QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de wensen van de sportieve gebruiker. De combinatie met traploos schakelen van NuVinci zorgt ervoor dat er altijd de juiste weerstand wordt geboden.

De e-bike beschikt over het traploos schakelsysteem NuVinci N330. Gecombineerd met de intuïtief ondersteunende Brose middenmotor kent de Premium MN330 een geruisloos, comfortabel en onvergelijkbaar rijgevoel. Met 330% schakelbereik kunt u traploos schakelen de ideale aandrijving voor mensen die graag een soepel en comfortabel rijgedrag wensen bij de krachtige ondersteuning van de e-bike.

De Brose middenmotor wordt aangestuurd via het QWIC Middenconsole display. Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN330 elektrische fiets te bedienen. Dankzij de bediening via het linkerhandvat kan de ondersteuning simpel geregeld worden zonder de handen van het stuur te halen. De QWIC middenconsole beschikt over 3 ondersteuningsstanden, welke gecombineerd met de krachtsensor zorgen voor een intuïtief en comfortabele rijervaring.
Interesse?

Specificaties

Aantal versnellingen 330
Adviesprijs 2899.00
Barcode 8718792024792
Barcode (Lokaal) 8718792024792
Dames/Heren Dames
Framemaat Medium / 71cm
Frametype DAMES
Gereserveerd 0
Google Shopping Merk Qwic
Kassagroep F
Kassasubgroep -1
Kleur Graphite
Merk versnelling NUVINCI
Modeljaar 2019
Nieuw/Gebruikt Nieuw
Type versnelling NAAF
Wielmaat 28inch