Kymco 50cc 

Kymco 50cc

Kymco levert uitsluitend via de erkende vakhandel

Nieuwe Kymco scooters met een complete service en garantie kunt u uitsluitend kopen via de erkende vakhandel. Deze dealers worden ondersteund door ons servicenetwerk en dragen het “Erkend Scooterdealer 2016” logo van de RAI op hun voorgevel.

Kymco kan niet te allen tijde de betrouwbaarheid van dealers garanderen die Kymco scooters ook via internet aanbieden. De erkende scooterdealers hebben kennis van onze producten, blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijgen trainingen zodat hun kennis optimaal blijft. Kymco streeft er naar om de hoogst haalbare kwaliteit producten te leveren.

Wel kunnen wij u een advies geven: Wanneer u een Kymco koopt via internet krijgt u soms korting. Echter, als u aanspraak wilt maken op service en garantie, is het vaak lastig om uw scooter terug te sturen naar de firma die de scooter heeft geleverd. Wanneer u kiest voor aanschaf bij de plaatselijke dealer, is dit traject veel korter en derhalve makkelijker. Bovendien bent u er dan zeker van dat uw nieuwe scooter vakkundig rijklaar wordt gemaakt zodat u veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Hoewel Kymco haar scooters zo onderhoudsarm en betrouwbaar mogelijk maakt, is het toch noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren . De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik en kunt u zien in het bijgeleverde onderhoudsboekje. Kortom, Kymco raadt u dus aan altijd een scooter te kopen bij de plaatselijke Kymco-dealer. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.