Scooters 50cc 25km 45km 

Scooters 50cc 25km 45km

Wij hebben vrijwel elk model scooter van Kymco op voorraad! Tevens leveren wij diverse andere merken scooters op bestelling. Bij ons is altijd de eerste servicebeurt kosteloos! Wij gebruiken uitsluitend 1e kwaliteit onderdelen bij reparaties en onderhoud!

En wist u dat u al een nieuwe scooter kunt rijden v/a € 27,10 euro per maand!

Alle nieuwe Kymco scooters nu met 3 Jaar GARANTIE!

 • Kymco 50cc
  Kymco 50cc

  Kymco levert uitsluitend via de erkende vakhandel

  Nieuwe Kymco scooters met een complete service en garantie kunt u uitsluitend kopen via de erkende vakhandel. Deze dealers worden ondersteund door ons servicenetwerk en dragen het “Erkend Scooterdealer 2016” logo van de RAI op hun voorgevel.

  Kymco kan niet te allen tijde de betrouwbaarheid van dealers garanderen die Kymco scooters ook via internet aanbieden. De erkende scooterdealers hebben kennis van onze producten, blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijgen trainingen zodat hun kennis optimaal blijft. Kymco streeft er naar om de hoogst haalbare kwaliteit producten te leveren.

  Wel kunnen wij u een advies geven: Wanneer u een Kymco koopt via internet krijgt u soms korting. Echter, als u aanspraak wilt maken op service en garantie, is het vaak lastig om uw scooter terug te sturen naar de firma die de scooter heeft geleverd. Wanneer u kiest voor aanschaf bij de plaatselijke dealer, is dit traject veel korter en derhalve makkelijker. Bovendien bent u er dan zeker van dat uw nieuwe scooter vakkundig rijklaar wordt gemaakt zodat u veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Hoewel Kymco haar scooters zo onderhoudsarm en betrouwbaar mogelijk maakt, is het toch noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren . De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik en kunt u zien in het bijgeleverde onderhoudsboekje. Kortom, Kymco raadt u dus aan altijd een scooter te kopen bij de plaatselijke Kymco-dealer. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

 • Vespa scooters
  Vespa scooters
  Nieuw in ons assortiment! Italiaanse degelijkheid met de jaren 60 look!
 • Scooters 50cc Piaggio
  Scooters 50cc Piaggio

  Ook voor uw Piaggio scooter kan u bij ons terecht!

 • AGM scooters
  AGM scooters

  Enjoy Life, ride AGM!

  agm is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de 3jaar garantie
  nationale en internationale markt. Vanwege ons brede scala aan modellen hebben wij een scooter voor iedereen.  

  Omdat ook wij de scooterpassie delen is ons motto ‘Enjoy life, ride agm!’. Scooter rijden is niet alleen leuk maar ook reuze handig. Onze scooters zijn zuinig en met de nieuwe garantietermijn van 3 jaar op de motoren is de keuze voor een agm een heel verstandige keuze. Onze scooters zijn van alle markten thuis, voor woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen. Een agm zorgt ervoor dat je geniet van het scooter rijden.

 • Scomadi
  Scomadi

  >

 • Bye Bike One
  Bye Bike One
 • € 1.499,00

  Nederland is een nieuw bromfiets merk rijker; Bye Bike. Het Spaanse merk Bye Bike lanceert de eerste bromfiets op de Nederlandse markt.De Bye Bike One uitgerust met een 2-takt motor die voldoet aan de euro 3 norm. Met een gewicht van slechts 67 kg en een hoogte van net een 1 meter is dit de ideale bromfiets voor mensen met een kleine berging.