Elektrische fietsen 

Elektrische fietsen

Wij zijn o.a dealer van Gazelle, Cortina, RIH, en Dracat.

Tevens kunnen wij de meeste elektrische merkfietsen leveren!

 • Rih
  Rih

  Bestel tijdig uw RIH Omega i.v.m oplopende levertijd! Klasse, perfectie, kwaliteit en luxe verwerkt in de betere elektrische fiets. De meest complete fiets in zijn soort. De Rolls-royce onder de elektrische fietsen met 3 jaar garantie.

 • Cortina E-Bike
  Cortina E-Bike

  E-bike Er is altijd wel een elektrische fiets van Cortina die bij jou past! De Luxe is er om ontspannen kilometers op te fietsen, Onder de Life vallen de populaire lifestyle e-bikes van ECOMO. Sportieve elektrische fietsen zijn er voor mensen die op heuvelachtig terrein of lange afstanden moeten fietsen. De Daily is een woon-werkverkeer e-bike. De Comfort uitvoering bevat een extra lage instap voor makkelijk op- en afstappen. Alle fietsen kunnen tevens met een zwaardere accu en/of een snel lader geleverd worden!

 • Dracat
  Dracat

  Dracat is een puur Hollandse fietsfabriek die alleen gaat voor kwaliteit! Ook op elektrisch gebied staat Dracat zijn mannetje. Neem de nieuwe RELAXZ "M,, het parade paardje uit de collectie.

 • Gazelle Elektrische fietsen
  Gazelle Elektrische...

  Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik! Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op.

  Zo kunt u kiezen uit twee elektrische systemen: de robuuste voorwielmotor of krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang u geniet van trapondersteuning met onze diverse accu's en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven u in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers. Altijd in de juiste versnelling fietsen? Dat kan met onze NuVinci Harmony naaf

 • Gazelle elektrische fietsen 2017
  Gazelle elektrische...
 • € 2.249,00

  Dracat elo-bike met Panasonic middenmotor. Voorzien van sterke accu voor nog meer actieradius.

 • € 2.499,00

  De nieuwe handgemaakte RIH Z-Omega met 3 Jaar garantie. Voorzien van een krachtige motor en een slanke accu met veel vermogen. Rijk afgemonteerde fiets met o.a. hydraulische remmen en mono shock voorvork. Traploos instelbaar en voorzien van unieke cruisecontrol en extra ondersteuning functie voor rijden in heuvelachtig gebied. Leverbaar met 1...

 • € 3.199,00

  De extra krachtige Bosch Performance Line motor maakt hoge snelheden mogelijk. De fiets heeft een actieradius tot wel 95 kilometer! Met een topsnelheid van wel 45 km/u komt u altijd snel en fris op uw bestemming aan. Sportieve en wendbare fiets, door de centrale plaatsing van de motor en accu.

 • € 2.699,00

  Met onze modellen met krachtige en robuuste Bosch motor kunt u moeiteloos fietsen. Zoals de naam al aangeeft, bevindt de motor zich in het midden van de fiets. In combinatie met de lage plaatsing geeft dit elke Gazelle Hybrid M een uitstekende wendbaarheid en wegligging. Onze Hybrid M modellen zijn geschikt voor alledaags gebruik, woon-werkverkeer en...

 • € 2.299,00

  De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en het rollerbrake remsysteem. Dankzij de stille middenmotor geniet u ongestoord van het fietsen. U kunt altijd schakelen terwijl u trapt, dankzij de Shift Sensor technologie. Afhankelijk van de accu die u kiest, is een actieradius tot 160 km mogelijk.

 • € 2.399,00

  U kunt altijd schakelen terwijl u trapt, dankzij de Shift Sensor technologie. Dankzij de geluidsarme middenmotor geniet u ongestoord van het fietsen. De hydraulische Magura remmen geven u zekerheid en controle. Afhankelijk van de accu die u kiest is een actieradius tot 160 km mogelijk.

 • € 2.249,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. De zadel- en voorvork vering geven u extra comfort tijdens dagelijkse ritjes. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens een bijzonder laag geluidsniveau. Panasonic is de enige fabrikant van e-bike componenten die alle onderdelen in huis...

 • € 2.099,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. Met de rotatiesensor geeft de krachtige motor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens een bijzonder laag geluidsniveau.

 • € 1.899,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. Panasonic is de enige fabrikant van e-bike componten die alle onderdelen in huis ontwikkelt en produceert. Met de rotatiesensor geeft de krachtige motor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens...