Gazelle Elektrische fietsen 

Gazelle Elektrische fietsen

Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik! Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op.

Zo kunt u kiezen uit twee elektrische systemen: de robuuste voorwielmotor of krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang u geniet van trapondersteuning met onze diverse accu's en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven u in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers. Altijd in de juiste versnelling fietsen? Dat kan met onze NuVinci Harmony naaf

 • € 3.199,00

  De extra krachtige Bosch Performance Line motor maakt hoge snelheden mogelijk. De fiets heeft een actieradius tot wel 95 kilometer! Met een topsnelheid van wel 45 km/u komt u altijd snel en fris op uw bestemming aan. Sportieve en wendbare fiets, door de centrale plaatsing van de motor en accu.

 • € 2.699,00

  Met onze modellen met krachtige en robuuste Bosch motor kunt u moeiteloos fietsen. Zoals de naam al aangeeft, bevindt de motor zich in het midden van de fiets. In combinatie met de lage plaatsing geeft dit elke Gazelle Hybrid M een uitstekende wendbaarheid en wegligging. Onze Hybrid M modellen zijn geschikt voor alledaags gebruik, woon-werkverkeer en...

 • € 2.299,00

  De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en het rollerbrake remsysteem. Dankzij de stille middenmotor geniet u ongestoord van het fietsen. U kunt altijd schakelen terwijl u trapt, dankzij de Shift Sensor technologie. Afhankelijk van de accu die u kiest, is een actieradius tot 160 km mogelijk.

 • € 2.399,00

  U kunt altijd schakelen terwijl u trapt, dankzij de Shift Sensor technologie. Dankzij de geluidsarme middenmotor geniet u ongestoord van het fietsen. De hydraulische Magura remmen geven u zekerheid en controle. Afhankelijk van de accu die u kiest is een actieradius tot 160 km mogelijk.

 • € 2.249,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. De zadel- en voorvork vering geven u extra comfort tijdens dagelijkse ritjes. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens een bijzonder laag geluidsniveau. Panasonic is de enige fabrikant van e-bike componenten die alle onderdelen in huis...

 • € 2.099,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. Met de rotatiesensor geeft de krachtige motor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens een bijzonder laag geluidsniveau.

 • € 1.899,00

  Niet van een normale fiets te onderscheiden door de geïntegreerde Panasonic voorwielmotor. Panasonic is de enige fabrikant van e-bike componten die alle onderdelen in huis ontwikkelt en produceert. Met de rotatiesensor geeft de krachtige motor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens...

 • € 2.099,00

  Betrouwbare sportieve fiets voor zowel dagelijks gebruik als lange fietstochten. Met de rotatiesensor geeft de krachtige motor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Gazelle's krachtigste en lichtste voorwielmotor ooit heeft tevens een bijzonder laag geluidsniveau.

 • € 1.799,00

  Het gemak van elektrisch fietsen met de looks van een transportfiets. De fiets staat stabiel dankzij de stevige dubbele standaard en stuurblokkering. De rotatiesensor zorgt voor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. U kunt kiezen uit drie typen accu’s, met een actieradius tot wel 110 km.