Stads en Trekkingfietsen 

Stads en Trekkingfietsen

De nieuwe collectie fietsen van Gazelle is bekend. 

 • € 1.049,00

  De geïntegreerde vering in de voorvork van de Chamonix C8 zorgt voor comfort tijdens het fietsen, zonder het gewicht nadelig te beïnvloeden. Soepel en licht fietsen dankzij het lage gewicht en de Premium Shimano versnellingsnaaf. Deze fiets is zeer onderhoudsarm door de gesloten Flowline kettingkast, met automatische kettingspanner. Voorzien van...

 • € 929,00

  De geïntegreerde vering in de voorvork zorgt voor comfort tijdens het fietsen, zonder het gewicht nadelig te beïnvloeden. U past uw zithouding eenvoudig aan met het verstelbare zadel, stuur en handvatten. Voorzien van gesloten Flowline kettingkast, met automatische kettingspanner. Altijd goed werkende verlichting door de betrouwbare naafdynamo in het...

 • € 949,00

  De unieke vormgeving van het frame zorgt voor een optimale zithouding om comfortabel te fietsen. U stapt makkelijk op en af met de lage, ruime instap. De hoogwaardige Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf verzekert u van probleemloos en soepel schakelen. De unieke koplamp is minder kwetsbaar door integratie in het spatbord.

 • € 849,00

  De unieke vormgeving van het frame zorgt voor een optimale zithouding om comfortabel te fietsen. Zeer compleet uitgerust met zowel verende voorvork als zadelpen en 7 Shimano Nexus versnellingen. U stapt makkelijk op en af met de lage, ruime instap. Deze fiets is zeer onderhoudsarm door de gesloten Flowline kettingkast.

 • € 749,00

  De unieke vormgeving van het frame zorgt voor een optimale zithouding om comfortabel te fietsen. U stapt makkelijk op en af met de lage, ruime instap. Deze fiets is zeer onderhoudsarm door de gesloten Flowline kettingkast. Remmen doet u zeker en gecontroleerd met het onderhoudsarme rollerbrake systeem.

 • € 799,00

  Het elegant vormgegeven frame maakt deze fiets tot een stijlvolle verschijning. Zeer compleet uitgerust met zowel verende voorvork als zadelpen en 7 Shimano Nexus versnellingen. De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en het rollerbrake remsysteem. Voorzien van de betrouwbare naafdynamo in het voorwiel.

 • € 699,00

  Met 7 versnellingen en een elegant frame verplaatst u zich met gemak door de stad. De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en het rollerbrake remsysteem. Altijd goed werkende verlichting door de betrouwbare naafdynamo in het voorwiel. De styling van de fiets is elegant en stijlvol.

 • € 549,00

  De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en banden met lekbescherming. De 3 of 7 Shimano Nexus versnellingen verzekeren u van probleemloos en soepel schakelen. De fiets rijdt licht dankzij het lichtgewicht aluminium frame en achterdrager. U past uw zithouding eenvoudig aan met het verstelbare zadel, stuur en handvatten. Ook in 7 speed € 649,00

 • € 1.199,00

  De hoogwaardige afwerking en het lage gewicht laten u heerlijk licht fietsen. De koplamp geeft een goede, betrouwbare lichtbundel van 30 lux. De krachtige, onderhoudsarme Magura HS11 remmen garanderen maximale remkracht. Optimaal comfort door toepassing van hoogwaardige componenten zoals de ergonomische Ergon GP2 handvatten

 • € 1.049,00

  De hoogwaardige componenten en het lage gewicht laten u heerlijk licht fietsen. De carbon voorvork is licht, dempt trillingen en verzekert u van direct rijgedrag. De aangenaam stabiele rijeigenschappen dankt de fiets aan het stijve, sportieve aluminium frame. De 27 Shimano Deore versnellingen garanderen sublieme schakelprestaties.

 • € 999,00

  De fiets rijdt heerlijk licht en comfortabel door de speciale binnenbalhoofdvering in de voorvork. Duurzame kwaliteit door toepassing van hoogwaardige componenten van onder andere Shimano en Schwalbe. Deze fiets is licht van gewicht en garandeert sportief fietsgedrag, dankzij de speciale frame-geometrie. U past uw zithouding eenvoudig aan met het...

 • € 849,00

  U past de fiets eenvoudig aan uw zithouding aan met het comfortabele, verstelbare multigrip stuur. Het lage gewicht en speciale ontwerp van het frame dragen bij aan sportief fietsgedrag. Door de vaste voorvork en zadelpen rijdt de fiets aangenaam licht en direct. Duurzame kwaliteit door toepassing van hoogwaardige componenten van onder andere Shimano en...

 • € 1.049,00

  U past de fiets eenvoudig aan uw zithouding aan met het verstelbare zadel, stuur en handvatten. U stap makkelijk op en af met de lage, ruime instap. De hydraulische Magura remmen geven u zekerheid en controle. Altijd goed werkende verlichting dankzij de betrouwbare naafdynamo in het voorwiel.

 • € 899,00

  De fiets rijdt heerlijk soepel dankzij 24 vernellingen en een verende voorvork die hobbels in het wegdek opvangt. U past de fiets eenvoudig aan uw zithouding aan met het verstelbare zadel, stuur en handvatten. U stapt makkelijk op en af met de lage, ruime instap. De unieke koplamp is minder kwetsbaar door de integratie in het spatbord.

 • € 799,00

  Een no-nonsens fiets, maar dan wel met 24 makkelijk te bedienen versnellingen en een verende voorvork. U stapt makkelijk op en af met de lage ruime instap De lichtgewicht V-brakes staan garant voor krachtig remmen. Altijd goed werkende verlichting dankzij de betrouwbare naafdynamo in het voorwiel.